Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 5000 rsd

Moja korpa

Dopunite korpu za još 0.00 RSD do besplatne isporuke.Super! Obezbedili ste sebi besplatnu dostavu!
Korpa je prazna :-(
Posetite prodavnicu
Ukupno:
0.00 RSD
Plaćanje

Čarobni štapić Royal Skiptar

1.100.00 RSD

1 na zalihama

Materijal: kombinovani materijali.
Štapić je drven i presvučen lamiranom trakom.

Detaljnije:

Opis:

“Čarobni štapić Royal Skiptar ” je jedinstven komad magije i igre koji će dodati sjaj svakodnevnim trenucima. Ovaj štapić je ne samo igračka, već i ključ za otvaranje vrata čarobnih svetova i maštovitih avantura. Njegova jedinstvena kombinacija materijala i dizajna čini ga neodoljivim izborom za sve uzraste.

Materijal:

“Čarobni štapić Royal Skiptar ” je kreiran od pažljivo odabranih kombinovanih materijala. Drvena osnova štapića omogućava čvrstoću i izdržljivost, dok je presvučena lamiranom trakom koja pruža blistav sjaj. Ovaj materijal je siguran i nežan na dodir, čineći ga savršenim za igru i maštovite trenutke.

Magična igra i kreativnost:

Ovaj štapić je više od obične igračke – on je ključ za magične trenutke. Nudi neograničene mogućnosti igre i kreativnosti. Deca će uživati u maštovitim avanturama, kreirajući vlastite priče i otkrivajući čarobne svetove.

Univerzalna upotreba:

“Čarobni štapić Royal Skiptar ” je namenjen svima, bez obzira na uzrast. Može se koristiti kao rekvizit za igre uloga, dodatak kostimu za posebne prilike, ili kao alat za razvijanje motoričkih veština i koordinacije.

Kvalitet i bezbednost:

Kvalitet i bezbednost su nam na prvom mestu. Ovaj štapić je pažljivo dizajniran i proizveden sa naglaskom na izdržljivost i bezbednost. Drvo je glatko obrađeno, a lamirana traka je sigurna za decu i prijatna na dodir.

Zaključak:

“Čarobni štapić Royal Skiptar ” je proizvod koji će vas odvesti u čarobni svet. Osetite čaroliju svaki put kada ga zgrabite i uplovite u svet maštovitih avantura. Bilo da se koristi za igru, kostime ili za uživanje u kreativnosti, ovaj štapić će dodati blistavu notu magije u vaš život.

Možda vas zanima

Ručno heklani Šal Jagoda

3.500.00 RSD

Čarobni štapić Bundevica

1.100.00 RSD

Veštičija kruna

1.100.00 RSD

Kačket Cherry

1.100.00 RSD