Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 6000 rsd

Moja korpa

Dopunite korpu za još 0.00 RSD do besplatne isporuke.Super! Obezbedili ste sebi besplatnu dostavu!
Korpa je prazna :-(
Posetite prodavnicu
Ukupno:
0.00 RSD
Plaćanje

Jaknica sa dva lica Skuba Buva

3.900.00 RSD

Materijal: 100% viskoza 2 sloja između kojih je tanki sunđer.
Jaknice su unikatne, proizvedene samo po 4 komada od veličine!

Detaljnije:

Opis:

Naša “Jaknica sa dva lica Skuba Buva” predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i jedinstvenog dizajna, posebno kreiran za decu. Ova jaknica je kreacija koja će osvojiti vaše mališane svojom unikatnošću i pažljivo odabranim materijalima.

Materijal:

Sastavljena od viskoze u čak dva sloja, ova jaknica nudi najbolje od oba sveta. Spoljni sloj je izrađen od viskoze, materijala poznatog po svojoj mekoći i prijatnosti na dečijoj koži. Unutrašnji sloj je posebno zanimljiv – tanak sundjer pruža ne samo dodatnu toplotu, već i neverovatnu udobnost.

Jedinstveni dizajn:

Ono što ovu jaknicu izdvaja je njen jedinstveni dizajn. Svaka jaknica “Skuba Buva” je unikatna i proizvedena samo u četiri primerka po veličini, pružajući vašem detetu ekskluzivnost u svetu dečije mode.

Višenamenska upotreba:

Ova jaknica je dizajnirana za različite prilike. Možete je nositi kao svakodnevni komad odeće kako biste istakli dečiji stil. Takođe, njena sposobnost da se okrene i prikaže drugu stranu omogućava vašem detetu da se brzo prilagodi različitim vremenskim uslovima i prilikama.

Kvalitet i pažnja prema detaljima:

Kao deo naše kolekcije “Skuba Buva”, ova jaknica nosi sa sobom obećanje vrhunskog kvaliteta i pažnje prema detaljima. Svaki šav je pažljivo izrađen, a materijali su odabrani kako bi pružili dugotrajnost i udobnost, što je posebno važno kada je reč o odeći za decu.

Zaključak:

“Jaknica sa dva lica Skuba Buva” namenjena je deci i predstavlja više od obične dečije jaknice. To je modni izraz dečijeg stila i individualnosti. Sa kombinacijom viskoze, sundjera i unikatnog dizajna, ova jaknica nudi udobnost i eleganciju u isto vreme. Budite sigurni da će vaše dete biti jedno od srećne dece koja će nositi ovu retku i ekskluzivnu kreaciju.

Možda vas zanima

Kombinezon 3 Planete

900.00 RSD

40%

Duks Poljski Miš

1.500.00 RSD

20%

Pantalone za bebe Zvezdan

1.200.00 RSD

21%

Kačket Cherry

1.100.00 RSD