Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 5000 rsd

Moja korpa

Dopunite korpu za još 0.00 RSD do besplatne isporuke.Super! Obezbedili ste sebi besplatnu dostavu!
Korpa je prazna :-(
Posetite prodavnicu
Ukupno:
0.00 RSD
Plaćanje

Jaknica sa dva lica za bebe Skuba Buvica

Materijal: 100% viskoza 2 sloja između kojih je tanki sunđer.
Jaknice su unikatne, proizvedene samo po 6 komada od veličine!

Detaljnije:

Opis:

Naša “Jaknica sa dva lica za bebe Skuba Buvica” predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i jedinstvenog dizajna, posebno kreiran za bebe. Ova jaknica je kreacija koju ćete moći da nosite bebama bez obzira na pol bebe. Osvojiće vas svojom unikatnošću i pažljivo odabranim materijalima.

Materijal:

Sastavljena od viskoze u čak dva sloja, ova jaknica nudi najbolje od oba sveta. Spoljni sloj je izrađen od viskoze, materijala poznatog po svojoj mekoći i prijatnosti na dečijoj koži. Unutrašnji sloj je posebno zanimljiv – tanak sundjer pruža ne samo dodatnu toplotu, već i neverovatnu udobnost.

Jedinstveni dizajn:

Ono što ovu jaknicu izdvaja je njen jedinstveni dizajn. Svaka jaknica “Skuba Buvica” je unikatna i proizvedena samo u šest primerka po veličini, pružajući vašem detetu ekskluzivnost u svetu dečije mode.

Višenamenska upotreba:

Ova jaknica je dizajnirana za različite prilike. Možete je nositi kao svakodnevni komad odeće kako biste istakli dečiji stil. Takođe, njena sposobnost da se okrene i prikaže drugu stranu omogućava vašem detetu da se brzo prilagodi različitim vremenskim uslovima i prilikama.

Kvalitet i pažnja prema detaljima:

Kao deo naše kolekcije “Skuba Buvica”, ova jaknica nosi sa sobom obećanje vrhunskog kvaliteta i pažnje prema detaljima. Svaki šav je pažljivo izrađen, a materijali su odabrani kako bi pružili dugotrajnost i udobnost, što je posebno važno kada je reč o odeći za decu.

Zaključak:

“Jaknica sa dva lica za bebe Skuba Buvica” namenjena je bebama i predstavlja više od obične bebi jaknice. To je modni izraz dečijeg stila i individualnosti. Sa kombinacijom viskoze, sundjera i unikatnog dizajna, ova jaknica nudi udobnost i eleganciju u isto vreme. Budite sigurni da će vaša beba biti jedna od srećne bebe koja će nositi ovu retku i ekskluzivnu kreaciju.

Možda vas zanima

Pantalone za bebe Zvezdana

1.200.00 RSD

Kapa Jesen

720.00 RSD

Kombinezon za kupanje Kit

3.200.00 RSD4.000.00 RSD

Bermude Mačor

1.700.00 RSD