Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 5000 rsd

Moja korpa

Dopunite korpu za još 0.00 RSD do besplatne isporuke.Super! Obezbedili ste sebi besplatnu dostavu!
Korpa je prazna :-(
Posetite prodavnicu
Ukupno:
0.00 RSD
Plaćanje

Pantalone za bebe Priroda

1.440.00 RSD

Materijal: 95% pamuk, 5% elastin.
Idealan komad za bebe, za jesen i rano proleće.
Ograničen broj komada!
Dezen je crtan po naružbini i trenutno je dostupan samo kod nas.
Crtala ge je umetnica Aleksandra Matthews, Raspberry Plum.

Detaljnije:

Opis:

“Pantalone za bebe Priroda” su neodoljiv i udoban komad odeće idealan za bebe tokom jeseni i rane proleća. Ove pantalone nisu samo praktičan izbor, već i umetničko delo. Sa materijalom od 95% pamuka i 5% elastina, vaša beba će biti udobno i šarmantno obučena.

Materijal:

“Pantalone za bebe Priroda” izrađene su od visokokvalitetnog materijala – 95% pamuka i 5% elastina. Pamuk je nežan na koži beba i pruža udobnost, dok elastin omogućava slobodu pokreta. Ove pantalone su dizajnirane s posebnom pažnjom na kvalitet i praktičnost.

Idealne za bebe:

Ove pantalone su idealan komad odeće za bebe, posebno tokom promenljivih vremenskih uslova u jesen i rano proleće. Materijal će održavati vašu bebu toplom i udobnom tokom hladnih dana, dok će im elastin omogućiti slobodu pokreta.

Ograničen broj komada:

“Pantalone za bebe Priroda” su jedinstvene i posebne, a trenutno su dostupne u ograničenom broju komada. Ovo ih čini još posebnijim i ekskluzivnijim izborom za vašu bebu.

Unikatan dezen:

Dezen ovih pantalona je posebno naručen i crtan po narudžbini. Trenutno je dostupan samo kod nas, što znači da će vaša beba nositi nešto jedinstveno i originalno. Dezen je kreirala umetnica Aleksandra Matthews iz Raspberry Plum, što dodaje umetnički dodir ovim pantalonama.

Zaključak:

“Pantalone za bebe Priroda” su savršen izbor za vašu bebu. Kvalitetni materijali, udobnost, i unikatan dezen čine ih posebnim komadom odeće. Ne samo da će vaša beba biti udobno obučena, već će nositi i umetničko delo. Nabavite ove pantalone za svoju bebu pre nego što nestanu iz ograničene ponude!

Možda vas zanima

Pantalone za bebe Zvezdan

1.200.00 RSD

Majica na dug rukav Novi Beograd

1.050.00 RSD

Majica BGD

900.00 RSD

Majica Pas

1.200.00 RSD