Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 6000 rsd

Pantalone za bebe Priroda

Original price was: 1.800.00 RSD.Current price is: 1.440.00 RSD.

Materijal: 95% pamuk, 5% elastin.
Idealan komad za bebe, za jesen i rano proleće.
Ograničen broj komada!
Dezen je crtan po naružbini i trenutno je dostupan samo kod nas.
Crtala ge je umetnica Aleksandra Matthews, Raspberry Plum.

Pantalone za bebe Priroda - detaljnije:

Opis:

“Pantalone za bebe Priroda” su neodoljiv i udoban komad odeće idealan za bebe tokom jeseni i rane proleća. Ove pantalone nisu samo praktičan izbor, već i umetničko delo. Sa materijalom od 95% pamuka i 5% elastina, vaša beba će biti udobno i šarmantno obučena.

Materijal:

“Pantalone za bebe Priroda” izrađene su od visokokvalitetnog materijala – 95% pamuka i 5% elastina. Pamuk je nežan na koži beba i pruža udobnost, dok elastin omogućava slobodu pokreta. Ove pantalone su dizajnirane s posebnom pažnjom na kvalitet i praktičnost.

Idealne za bebe:

Ove pantalone su idealan komad odeće za bebe, posebno tokom promenljivih vremenskih uslova u jesen i rano proleće. Materijal će održavati vašu bebu toplom i udobnom tokom hladnih dana, dok će im elastin omogućiti slobodu pokreta.

Ograničen broj komada:

“Pantalone za bebe Priroda” su jedinstvene i posebne, a trenutno su dostupne u ograničenom broju komada. Ovo ih čini još posebnijim i ekskluzivnijim izborom za vašu bebu.

Unikatan dezen:

Dezen ovih pantalona je posebno naručen i crtan po narudžbini. Trenutno je dostupan samo kod nas, što znači da će vaša beba nositi nešto jedinstveno i originalno. Dezen je kreirala umetnica Aleksandra Matthews iz Raspberry Plum, što dodaje umetnički dodir ovim pantalonama.

Zaključak:

“Pantalone za bebe Priroda” su savršen izbor za vašu bebu. Kvalitetni materijali, udobnost, i unikatan dezen čine ih posebnim komadom odeće. Ne samo da će vaša beba biti udobno obučena, već će nositi i umetničko delo. Nabavite ove pantalone za svoju bebu pre nego što nestanu iz ograničene ponude!

Možda vas zanima

Pantalone za bebe Zvezdan

Original price was: 1.500.00 RSD.Current price is: 900.00 RSD.

Pantalone/ Trenerka Vatra

Original price was: 2.100.00 RSD.Current price is: 900.00 RSD.

Šalkapa Mrak

1.400.00 RSD

Majica BGD

Original price was: 1.700.00 RSD.Current price is: 900.00 RSD.