Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 5000 rsd

Moja korpa

Dopunite korpu za još 0.00 RSD do besplatne isporuke.Super! Obezbedili ste sebi besplatnu dostavu!
Korpa je prazna :-(
Posetite prodavnicu
Ukupno:
0.00 RSD
Plaćanje

Plašt Koral

4 na zalihama

Materijal:  100% viskoza preko koje je til.
Veličina odgovara uzrastu od 3-6 godina
Dužina plašta 60cm

Detaljnije:

Opis:

Naš “Plašt Koral” je čarobni komad odeće koji će vas preneti u svet mašte i fantastike. Ovaj plašt je dizajniran za sve one koji žele da dodaju dozu magije svakodnevnim trenucima. Bilo da je reč o igri, kostimu za posebnu priliku ili dodatku za uživanje u maštovitim avanturama, ovaj plašt će vas odvesti u čarobni svet.

Materijal:

“Plašt Vila” izrađen je od visokokvalitete 100% viskoze. Ovaj materijal je mekan na dodir, lagane teksture i prijatan za nošenje. Izdržljiv i otporan na habanje, ovaj plašt će zadržati svoj izgled i kvalitet tokom vremena.

Dužina plašta:

“Plašt Koral” ima impresivnu dužinu od 60 centimetara, što ga čini upadljivim i glamuroznim komadom odeće. Njegova dužina dodaje dozu mističnosti i elegancije, bilo da se koristi za kostim, maštovitu igru ili kao dodatak za posebne prilike. Idealan je za uzrast od 3-6 godina.

Različite namene:

Ovaj plašt može se koristiti za različite namene. Bilo da ga nosite na kostimu vila ili za igru i maštovite priče, ili kao deo vašeg svakodnevnog stila kako biste izrazili svoju unutarnju vilinsku priču, “Plašt Koral” je višenamenski i zabavan komad odeće.

Kvalitet i izrađenost:

Kvalitet i pažnja prema detaljima ključni su za “Plašt Koral”. Svaki šav je pomno izrađen kako bi se osigurala izdržljivost i udobnost prilikom nošenja. Ovaj plašt je kreiran s posebnom pažnjom kako bi se pružila najbolja iskustva korisnicima.

Zaključak:

“Plašt Koral” je magičan dodatak koji će vas odvesti u svet vila, čarobnih šuma i avantura. Ovaj plašt nudi jedinstvenu kombinaciju kvaliteta, udobnosti i maštovitosti. Osetite čaroliju svaki put kada obučete “Plašt Vila” i postanite deo čarobnog sveta.

Možda vas zanima

Kapica Zeka

700.00 RSD

Šalkapa Mrak

1.400.00 RSD

Kruna sa maskom Zeka plavi

1.800.00 RSD

Čarobni štapić Bundevica

1.100.00 RSD