Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 6000 rsd

Plašt Vila

2.500.00 RSD

4 na zalihama

Materijal:  100% poliester
UNIVERZALNA VELIČINA
Dužina plašta 60cm

Plašt Vila - detaljnije:

Opis:

Naš “Plašt Vila” je čarobni komad odeće koji će vas preneti u svet mašte i fantastike. Ovaj plašt je dizajniran za sve one koji žele da dodaju dozu magije svakodnevnim trenucima. Bilo da je reč o igri, kostimu za posebnu priliku ili dodatku za uživanje u maštovitim avanturama, ovaj plašt će vas odvesti u čarobni svet.

Materijal:

“Plašt Vila” izrađen je od visokokvalitetnog 100% poliestera. Ovaj materijal je mekan na dodir, lagane teksture i prijatan za nošenje. Izdržljiv i otporan na habanje, ovaj plašt će zadržati svoj izgled i kvalitet tokom vremena.

Univerzalna veličina:

Jedna od prednosti ovog plašta je što je univerzalne veličine. To znači da je pogodan za sve uzraste i sve građe. Bez obzira na to da li ga nosi dete ili odrasla osoba, ovaj plašt će se savršeno prilagoditi.

Dužina plašta:

“Plašt Vila” ima impresivnu dužinu od 60 centimetara, što ga čini upadljivim i glamuroznim komadom odeće. Njegova dužina dodaje dozu mističnosti i elegancije, bilo da se koristi za kostim, maštovitu igru ili kao dodatak za posebne prilike.

Različite namene:

Ovaj plašt može se koristiti za različite namene. Bilo da ga nosite na kostimu vila ili za igru i maštovite priče, ili kao deo vašeg svakodnevnog stila kako biste izrazili svoju unutarnju vilinsku priču, “Plašt Vila” je višenamenski i zabavan komad odeće.

Kvalitet i izrađenost:

Kvalitet i pažnja prema detaljima ključni su za “Plašt Vila”. Svaki šav je pomno izrađen kako bi se osigurala izdržljivost i udobnost prilikom nošenja. Ovaj plašt je kreiran s posebnom pažnjom kako bi se pružila najbolja iskustva korisnicima.

Zaključak:

“Plašt Vila” je magičan dodatak koji će vas odvesti u svet vila, čarobnih šuma i avantura. Ovaj plašt nudi jedinstvenu kombinaciju kvaliteta, udobnosti i maštovitosti. Osetite čaroliju svaki put kada obučete “Plašt Vila” i postanite deo čarobnog sveta.

Možda vas zanima

Pojas Ljubica

Originalna cena je bila: 1.800.00 RSD.Trenutna cena je: 900.00 RSD.

Šalkapa Bauk

1.400.00 RSD

Maska Zeka plavi

Originalna cena je bila: 1.100.00 RSD.Trenutna cena je: 900.00 RSD.

Čarobni štapić srebrni Zvezda

1.100.00 RSD