Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 6000 rsd

Naša priča

Bajka sa srećnim beskrajem ili priča o poreklu

Nekada ne tako davno, iza sedam pločica i sedam kapljica živelo je jedno džinovsko oko. Pojavljivalo se samo u gomili pare šarenog kupatila. Jednog dana dečak po imenu Luka, slucajno ga je uočio. Nakon par pogleda, prodornih, postali su najbolji prijatelji. I danas, zajedno otvaraju sva vrata, treniraju dzudo, ponekad pocrvene, podižu zavese i spuštaju loptu kad zatreba. To je ona perspektiva koja je nedostajala. Dao joj je ime Gugadžina…

O brendu Gugadžina

Na prostorima koji prodiru u fantastično, gde dečija mašta stvari stavlja na svoje mesto, počinje priča i o brendu Gugadžina.

Osmislile su ga i izgradile tri mame iz Beograda, mama kostimografkinja, mama keramičarka i mama ekonomista ali umetnik u duši, koje su želele da prvenstveno njihova deca odrastaju i oblače se kao Deca, sa svim onim što prati i ispunjava njihov svet – od motiva, likova, formi i boja, do udobnosti, prirodnih materijala i kvaliteta. Osluškujući ih, to su i uspele.

Stvaraju puno, ali u malim količinama. Svako dete ima pravo na svoj svet u kome će se pronaći i osećati posebno. Daleko od gardarobe sa trake, Gugadžina postoji u jednom neprekidnom nizu kreativnosti, sa zdravim i humanim pristupom stvarima koje nas okružuju.

Na domaćem tržištu već uveliko imaju svoje mesto. Pocrtavajući izvorno, unikatno i celovito, sa jasnim diskursom koji prevazilazi granice i mnoge perspektive dovodi u pitanje.