Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 5000 rsd

Moja korpa

Dopunite korpu za još 0.00 RSD do besplatne isporuke.Super! Obezbedili ste sebi besplatnu dostavu!
Korpa je prazna :-(
Posetite prodavnicu
Ukupno:
0.00 RSD
Plaćanje

Uslovi korišćenja

Poštovani potrošači,

molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Gugadžina online prodavnice. Korišćenjem naše online prodavnice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Gugadžina zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu www.gugadžina.rs i svim njegovim sadržajima.

2. Potrošač je fizičko lice koje kupuje proizvod radi namirenja individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti.

3. Prodavac u konkretnom slučaju je Gugadžina.

Gugadžina na sajtu sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.gugadžina.rs sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost i Gugadžina se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sadržaji objavljeni na sajtu Gugadžina Onlineshop, vlasništvo su Gugadžine i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Gugadžine i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti.

Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Kupovinom preko web sajta gugadzina.rs, kupac se u celini saglašava sa sadržinom i primenom ovih opštih uslova poslovanja trgovca na sve odnose između trgovca i kupca u vezi sa izvršenom kupovinom i načinom pružanja usluga, osim ukoliko je pisanim putem između trgovca i kupca izričito drugačije dogovoreno. Ovim opštim uslovima, definišu se i prava i obaveze kupca u vezi sa korišćenjem usluga prema pružaocu usluga.

Zaštita privatnosti korisnika

„U ime Dizajn Studija Gugadžina, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Gugadžina Dizajn Stdija (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu Gugadžina Online Shop i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Šta su kolačići?

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljšavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.

Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.

Kako se brišu kolačići?

Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača ili klikom na “Pomoć”. Više o brisanju kolačića takođe možete pročitati ovde.

Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?

  • Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite
  • Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom
  • Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Načini plaćanja

U Srbiji robu možete platiti:

  • Pouzećem
  • Karticama

Van Srbije robu možete platiti samo karticama.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Izjava o PDV-u

Dizajn Studio Gugadžina nije u sistemu PDV-a

Načini isporuke

Dragi kupci, vršimo isporuku na teritoriji cele Srbije službom Daily express. Troškovi dostave za pakete do 4.000 din. su 240 dinara po paketu. Za pakete preko tog iznosa, dostava je besplatna.

Isporuka van Srbije se vrši preko PostExpress-a i cena dostave zavisi od težine paketa.Poštarina za pošiljke do 1kg (8-10 artikala) iznosi 15 eura. Poštarina za pošiljke između 1-2kg (do 20 artikala) iznosi 30e (razlika se doplaćuje naknadno). Pošiljke preko 2kg (preko 20 artikala) ne šaljemo jer podležu carini-u tom slučaju ćemo vas kontaktirati radi dogovora.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Politika reklamacija i povraćaj sredstava

Reklamacije se mogu podneti u slučaju kada je isporučeni proizvod oštećen ili ne odgovara narudžbini. Vaše reklamacije možete poslati na gugadzina@gmail.com. Reklamaciju će biti razmotrena i u roku od dva radna dana kupac će biti obavešten o rešenju reklamacije.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Gugadžina je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko je kupac koji robu reklamira van Srbije, u slučaju vraćanja robe u Srbiju, troškove dostave snosi kupac.

Korisnički servis:

Sve informacije u vezi sa narudžbinom ali i u slučaju reklamacije ili otkaza narudžbine možete dobiti na:
gugadzina@gmail.com
+381 (0)11 409 3502
Srbija, 11000 Beograd, Palmotićeva 10

Osnovni podaci o prodavcu su:

Pun naziv pravnog subjekta: Marija Marjanović preduzetnik, Atelje za izradu garderobe i modnih dodataka GUGADZINA
Adresa: Vase Čarapića 58, 11223 Beli Potok, Beograd

Adresa prodavnice: Čumićevo sokače lokal br.40
Delatnost i šifra delatnosti: 7410-Ostale dizajnerske delatnosti
Matični broj: 63089664
Poreski broj: 107925486
T.Račun: 160-384411-76 Banka Intesa A.D
PDV: Atelje Gugadžina nije u sistemu PDV-a
Web adresa: www.gugadzina.rs
Kontakt telefon: 062/273 512, 065/505 0905
Kontakt e-mail: gugadzina@gmail.com