Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 6000 rsd

Čarobni štapić List

1.100.00 RSD

1 na zalihama

Materijal: Kombinovani materijali.
Štapić je drveni presvučen pamučnom trakom.

Čarobni štapić List - detaljnije:

Opis:

Naš “Čarobni štapić List” je šarmantan i jedinstven proizvod koji će oduševiti vas i vašu decu svojom magičnom privlačnošću. Ovaj štapić je savršen spoj maštovitosti, kvalitetnih materijala i mogućnosti za igru.

Dužnina stapica 30 cm + simbol na vrhu

Materijal:

“Čarobni štapić List” izrađen je pažljivo odabranih kombinovanih materijala. Drveni štapić ima posebnu čar jer je obložen mekanom pamučnom trakom, pružajući vam jedinstven osećaj pri dodiru. Ovaj materijal je siguran za decu i pruža izvanrednu trajnost proizvoda.

Magična igra i kreativnost:

Ovaj štapić je više od običnog komada drvene igračke. On otvara vrata maštovitim svetovima i čarobnim avanturama. Deca će uživati u igranju sa ovim štapićem kao igračkom, ali i kao alatom za stvaranje svojih maštovitih priča.

Različite primene:

“Čarobni štapić List” ima mnoge mogućnosti primene. Može poslužiti kao ključni rekvizit u igrama uloga, kao deo kostima za maštovite predstave, ili kao alat za razvijanje motoričkih veština kroz igru.

Kvalitet i bezbednost:

Kvalitet i bezbednost su nam na prvom mestu. Ovaj štapić je pažljivo dizajniran i proizveden sa naglaskom na izdržljivost i bezbednost za decu. Drvo je glatko obrađeno, a pamučna traka je nežna za dodir.

Zaključak:

“Čarobni štapić List” predstavlja izvanredan proizvod koji će ispuniti igru i maštovitost vaše dece magijom i kreativnošću. Ovaj proizvod nudi neograničene mogućnosti za igru i zabavu, istovremeno pružajući sigurnost i kvalitet. Dajte vašoj deci alat za čarobne trenutke i kreativno izražavanje uz “Čarobni štapić List”.

Možda vas zanima

Čarobni štapić srebrni Zvezda

1.100.00 RSD

Ogrtač Zvončica

Originalna cena je bila: 1.800.00 RSD.Trenutna cena je: 900.00 RSD.

Rajf mašna Sjajna

1.000.00 RSD

Čarobni štapić Srebrno zvonce

1.100.00 RSD