Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 5000 rsd

Moja korpa

Dopunite korpu za još 0.00 RSD do besplatne isporuke.Super! Obezbedili ste sebi besplatnu dostavu!
Korpa je prazna :-(
Posetite prodavnicu
Ukupno:
0.00 RSD
Plaćanje

Čarobni štapić Zvezda roze

5 na zalihama

Materijal: kombinovani materijali.
Štapić je drveni presvučen lamiranom trakom.

Detaljnije:

Opis:

“Čarobni štapić Zvezda roze” je čaroban dodatak igri i maštovitim trenucima koji će vas oduševiti svojom jednostavnošću i lepotom. Ovaj štapić je ne samo igračka, već i ključ za otvaranje vrata čarobnih svetova i maštovitih avantura. Njegova jedinstvena kombinacija materijala i dizajna čini ga neodoljivim izborom za sve uzraste.

Dužnina stapica 30 cm + simbol na vrhu

Materijal:

“Čarobni štapić Zvezda roze” je kreiran od pažljivo odabranih kombinovanih materijala. Drvena osnova štapića omogućava čvrstoću i izdržljivost, dok je presvučena lamiranom trakom koja pruža blistav sjaj. Ovaj materijal je siguran i nežan na dodir, čineći ga savršenim za igru i maštovite trenutke.

Magična igra i kreativnost:

Ovaj štapić je više od obične igračke – on je ključ za magične trenutke. Nudi neograničene mogućnosti igre i kreativnosti. Deca će uživati u maštovitim avanturama, kreirajući vlastite priče i otkrivajući čarobne svetove.

Univerzalna upotreba:

“Čarobni štapić Zvezda roze” je namenjen svima, bez obzira na uzrast. Može se koristiti kao rekvizit za igre uloga, dodatak kostimu za posebne prilike, ili kao alat za razvijanje motoričkih veština i koordinacije.

Kvalitet i bezbednost:

Kvalitet i bezbednost su nam na prvom mestu. Ovaj štapić je pažljivo dizajniran i proizveden sa naglaskom na izdržljivost i bezbednost. Drvo je glatko obrađeno, a lamirana traka je sigurna za decu i prijatna na dodir.

Zaključak:

“Čarobni štapić Zvezda roze” je proizvod koji će vas odvesti u čarobni svet. Osetite čaroliju svaki put kada ga zgrabite i uplovite u svet maštovitih avantura. Bez obzira na to kako ga koristite, ovaj štapić će dodati blistavu notu magije u vaš život.

Možda vas zanima

Traka za kosu Tufnica

600.00 RSD

Traka za kosu Prolećna mašna

600.00 RSD

Čarobni štapić Bundevica

1.100.00 RSD

Pojas Ljubica

900.00 RSD