Dobro došli u našu novu web prodavnicu

Besplatna dostava za sve porudžbine u Srbiji preko 5000 rsd

Moja korpa

Dopunite korpu za još 0.00 RSD do besplatne isporuke.Super! Obezbedili ste sebi besplatnu dostavu!
Korpa je prazna :-(
Posetite prodavnicu
Ukupno:
0.00 RSD
Plaćanje

Dizajnirano – neprecenjeno

Složićete se da pojam dizajnirano sa sobom nosi dve konotacije – nešto drugačije i cenom često nedostupno. Dobro je da se pozabavimo s obe. Drugačije se često graniči s lepim i nosivim, a u cenu neretko ulazi ime, ideja, originalnost pa tek onda kvalitet i funkcionalnost.

U svakom slučaju, kada nam neko ponudi dizajnirano, aktiviraju se sve ove predrasude praveći distancu. Jer ko zna koliko košta kada je samo izrađeno u par komada, i pri tom nosi etiketu Posebno. E mi nastojimo da razbijemo taj mit, dizajnirajući za decu a pri tom ne parajući oblake.

Po sličnim cenama konfekcijskih proizvoda, izrađujemo i prodajemo nešto istinski drugačije. A domaće, jer se oslanjamo na dečju maštu koja nikada i nigde nije ista. Igramo se, sa puno ljubavi i znanja. Možda jesmo ponekad fashion. Ali smo i za školu, parkić, rođendan, za porodicu sa prosečnom platom, a i za onu koja će umesto u tržni centar ipak skoknuti na dečije igralište. Makar iz radoznalosti. Dakle, dizajnirano ne mora da podrazumeva nešto skupo i otkačeno, uverite se i sami.

Ostale vesti

Nekad ekipa iz parka

Ista klupa, drugo doba dana. Priča priču sustiže, ali je tema zacementirana. Kad smo prestali…

Šta će reći svet

Nedavno sam razgovarala sa jednom ženicom koju grize savest svaki put kad je više svoja…